2013. november 15.

Zanzásitva: Despicable Me 2

| | Leave a Comment
Ha lesz Despicable Me 8, engem az sem érdekel, amíg ennyire kedvelhető tud lenni. Noha a folytatás is csak simán egyszer nézős, de arra viszont kiváló. Ugyan nem egy Up!, amiben van felnőtteknek is szóló rész, inkább úgy mondanám, hogy a Gru előcsalogatja a felnőttből a gyereket. És persze itt vannak a minionok is, akik viszont minden korosztályt képesek megmosolyogtatni. Kár tagadni, a film igazi ereje bennük van, még ha voltaképp nem is annyira szerves részei a történetnek. Ők azok a plusz, ami kegyetlenül feldobja a látottakat.


A sztori szerint Gru immáron békés életet él, azonban az AntiGonosz Liga megbízásából le kell fülelnie egy bűnözőt. Ez adja a történet gerincét, a többi pedig jön magától, hősünk sodródik az árral, a minionok idétlenkednek, a lányok kamaszodnak, te pedig mire észbe kapsz, le is telt a játékidő. Nem érzed elvesztegetett időnek, mert lényegében jó film, de a kis sárga akármik hülyülésén kívül a moziból kifelé nem sok mindenre fogsz emlékezni már. 6/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet