2013. október 10.

This is the End

| | 2 comments
Előre szólok: ezt a filmet csak és kizárólag abban az esetben nézd meg, ha szereted az olyan humort, mint amit a Pineapple Express, vagy épp a Superbad szállított. Ha nem nyerők számodra ezek a filmek, akkor a This is the End is csak egy "alpári szar"-ként lesz nálad elkönyvelve. Na és persze a színészek: Jay Baruchel, Seth Rogen, Craig Robinson, Jonah Hill, Danny McBride, valamint James Franco. Hiszen ők nem mást alakítanak ezúttal, mint saját magukat. Bizony.




Könnyű dolgom volt, hiszen kedvenc komikusaimról van szó, de rajtuk kívül még sok más arc is felbukkan egy rövid időre: Jason Segel, Emma Watson, Rihanna, Aziz Ansari, Michael Cera - szintén mind saját maguk bőrébe bújva.

A sztori lényegében annyi, hogy Jay Baruchel LA-be érkezik, hogy lazuljon kicsit cimborájával, Rogennel. Végül James Franco házibulijában kötnek ki, mígnem elszabadul a világvége, de szó szerint. A maroknyi túlélő pedig próbál túlélni, miközben nem mernek kimenni a házból, hiszen odakint elszabadult az apokalipszis. Képzelhetitek, hogy ezek az arcok mit művelnek odabent.


Ezért is mondom, hogy nem mellőzték az elmebeteg poénokat, ahogyan azt tőlük elvárja az ember. Unalmukban még a Pineapple Express folytatását is megcsinálják, már amennyire a körülmények ezt megengedik. Aláírom, olykor fárasztó humorral bír a This is the End, de ez nem meglepő, hiszen Seth Rogen mellett Evan Goldberg a felelős a rendezésért, illetve a forgatókönyvért. Na és persze az a short film, amely az egész mozi alapötletét szolgáltatta ugye, a Jay and Seth vs. The Apocalypse.

Nem mindennapi élmény, lesz, akik utálni fogják, mások szeretni, nekem bejött, mert imádom ezeket az arcokat, akik már annyiszor csaltak mosolyt az arcomra. Aplári humorra fel, 8/10!


2 megjegyzés:

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet