2014. március 9.

Tökös csávó / Bad Ass [2012]

| | Leave a Comment
Nem igazán akart rávinni a lélek a Bad Assre, maga az előzetes sem volt anno a legmeggyőzőbb, azonban most, hogy idén bemutatják a második részt, sőt, már készül a harmadik is, gondoltam bepróbálkozom vele. Amit érdemes tudni, hogy a filmet csak és kizárólag Danny Trejo rajongóknak ajánlom. Azok közül is főleg az elvetemültebb fanatikusoknak.

A Bad Ass ugyanis millió sablonból építkezik.




Adott egy háborús veterán, Frank, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével. Egyik nap a buszon laposra ver néhány skinheadet, akik kötekedtek egy idős színesbőrűvel, ezáltal igazi YouTube-sztár lesz. Később, miután Frank anyja meghal, a barátjával Klondike-kal beköltöznek az üresen álló házba. Klondike egy flash drive-ot ad Franknek, hogy vigyázzon rá. A férfit azonban megölik, hiszen a drive nagyon fontos infókat tartalmaz. Frank pedig elkezdi bosszúhadjáratát.

És ha ez nem lenne elég sablon, akkor még ott vannak a zűrös szomszédok, ahol apuka egy vadállat.

A millió másik filmből összelopkodott történettel még nem is lenne probléma, ha nem lenne a film... hm, egysíkú. Az ember már várja, hogy Trejo odab*sszon. A sztori azonban szépen csordogál, nem nevezhető kimondottan unalmasnak, de nincsenek különösebb kiugrásai, hiányzik az érzés, hogy markold a karfát az izgalomtól. A nagy szerencséje viszont, hogy nem nyújtották túl, pont annyi játékidőt kapott, amennyiben ez a sztori elfért.

Röviden összefoglalva a lényeget, nem mindenkinek ajánlott film a Bad Ass, de ha egy kikapcsolt aggyal való másfél órára vágysz, és ha nincs nagyon más nézni valód, valamint nincs herótod Danny Trejótól, akkor nyugodtan bepróbálhatod. Viszont megvan az a varázsa, hogy kíváncsi lettem a második részre. Na majd idén valamikor. 5/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet