2014. február 22.

Zanzásitva: Jeff, Who Lives at Home [2011]

| | Leave a Comment
Ha szereted Jason Segelt, akkor ez egy meglehetősen ajánlott, mindössze 83 perces dramedy a szürke hétköznapokra.

Jeff közel sem egy egyszerű figura, teljesen máshogy látja a világot, mint az átlag, ezen kívül még mindig az anyja nyakán él. Napját azonban fenekestül felforgatja egy téves hívás, amelyben egy bizonyos Kevint keresnek. De ki lehet az a Kevin? Hősünket nem hagyja nyugodni a gondolat, így amikor a buszon meglát egy srácot Kevin feliratú mezben, elkezdi követni...

Mélyebben nem akarok belemenni, de annyit azért elárulhatok, nem ússzuk meg ennyivel: Jeffnek van egy testvére (Ed Helms), neki pedig családi gondjai bőven, amelyben Jeff próbál fivére segítségére lenni. Mindeközben az anyjuknak (Susan Sarandon) a munkahelyén titkos hódolója is akad. Nem árulok el nagy titkot, hogy a szálak idővel összefutnak.

Összességében tehát elég komplex a film, vagyis nem beszél a levegőbe, a röpke játékidő pedig kellemesen csordogál. Bár a végével nem vagyok kibékülve, de nem bántam meg, hogy megnéztem. 7/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet