2014. január 30.

Zanzásitva: In a World [2013]

| | Leave a Comment
Ez egy abszolút kedves film, semmi több. Nem vesz el másfél órát az életedből, de nem is ragad magával. Igazából tetszett a maga egyszerű módján, de nem tudom, hogy merjem-e ajánlani.

A történet főhőse a Lake Bell által alakított csaj egy beszédtanár, de minden vágya, hogy szinkronszínész lehessen csak úgy, mint az apja. Meg is adatik neki a lehetőség, egy filmelőzetest kell kommentálnia, de a melóra többen is pályáznak, ő pedig hátrányban van, már csak azért is, mert trailerekben nem igazán hallunk női hangokat kommentálni.

Ha úgy vesszük, ez teljes egészében Lake Bell mozija, hiszen ő írta és rendezte is, na meg a főszerepet is magára osztotta (a filmben amúgy imádni való). Ha úgy vesszük, rendezésileg még rendben is van a film, íróként még van mit tanulnia. Kicsit haragszom is rá, mert nem sok kellett volna, hogy tényleg szeressem ezt a filmet, hiányzott belőle valami plusz, ami által tényleg magával rántott volna. Ha nincs más, akár meg is nézhetitek, de ha van jobb elfoglaltságotok, akkor inkább azzal töltésetek el másfél órát. 6/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet