2014. január 6.

You're the Next [2011]

| | Leave a Comment
Valami számomra is megmagyarázhatatlan oknál fogva azt hittem, hogy végre egy jó horrort kapok, erre úgy keltem fel, hogy na, ez közepes volt. A You're the Next nem több egy átlagos alkotásnál, amelyben idegenek támadnak meg egy családot... Láttunk már ilyet, nem?




Bizony, és nem egyszer. Ott volt a Strangers, de ha a műfajon belül talán a legjobbat akarnám említeni, akkor mindenképp az Ils-t nézzétek meg, ha eddig lemaradtatok róla. De már megint elkanyarodtam a témától, úgyhogy maradjunk az aktuális filmnél.

Szóval a család a szülők házassági évfordulója alkalmából gyűlik össze, papa, mama, gyerekek, gyerekek párjai, mígnem egy óvatlan pillanatban egyiküket egy kintről besuhanó nyíl gyilkolja meg. Itt bizony nem babra megy a játék, valaki, egészen pontosan valakik odakint vannak (vagy odabent is?), és kegyetlen mészárlásba kezdenek.


Attól függetlenül, hogy a You're the Next végeredményben közepes, azért vannak jobb pillanatai is. Olykor azért sikerült némi feszültséget is belecsempészni, ez néha feldobja a filmet, de sokszor annyira logikátlan lépésre szánják magukat a szereplők, hogy csak a fejemet fogtam. Sajnos ez a hátulütője, de még a félig-meddig kiszámítható fordulatnak sem sikerül feldobnia a látottakat, inkább csak szájhúva bólintunk egyet.

És bár a színészek sem remekelnek túlságosan, de a főszereplő csajt alakító Sharin Vinsonnal minden rendben volt - színészkednie nagyon nem kellett, de még el is hiszi róla az ember, hogy ennyire talpraesett. Kicsit kihagyott lehetőségnek éreztem a filmet, de volt már rá példa a hasonló filmek közül. Ha elhivatott horror-rajongó vagy, úgyis megfogod nézni, és nem is intek óva senkit, mert lazán nézhető, de akkor már inkább az Ils. Ez pedig 5/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet