2014. január 15.

Újranézve: This is the End

| | 2 comments
Nem bírtam ki, egyszerűen kísértettek a poénok, úgyhogy újra meg kellett néznem, hogyan próbálják túlélni a világvégét kedvenc vígjáték színészeim, akik ezúttal saját maguk bőrébe bújtak.


Aki még nem látta volna: Jay Baruchel ellátogat Los Angelesbe Seth Rogenhez. Később aztán Seth unszolására átmennek James Francóhoz, akinél éppen házibuli van. Azonban beüt az Apokalipszis, földindulás, meg amit akartok. A maroknyi túlélő pedig a házban próbál túlélni... Eltudjátok képzelni, hogy olyan arcok, mint Rogen, Franco, Jonah Hill vagy Craig Robinson mit képesek művelni, ha csak önmagukat kell alakítaniuk.

A poénok most is hatalmasat ütöttek, a végét pedig most sem bírtam ki röhögés nélkül. Az elmúlt évek egyik legjobb vígjátéka szerintem, igazi humoros, és durván bevállalós darab, elképesztő cameókkal. Végezetül lőttem pár képet, de csak óvatosan, ha még nem láttad, mert van köztük néhány spoileres.























2 megjegyzés:

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet