2013. december 31.

Zanzásitva: Phil Spector [2013]

| | Leave a Comment
Ha egy film HBO-tévéfilm, az az esetek túlnyomó többségében egyfajta garancia. Sajnos a Phil Spector esetében ez nem így van, pedig meggyőződésem, hogy ebből a sztoriból sokkal többet ki lehetett volna hozni.

Phil Spectort (Al Pacino), a nagy múltú dalszerzőt és zenei producert 2003-ban vádolták gyilkossággal: egy lányt vitt magához - mint ahogy azt sokszor megtette előtte is - ám a lány meghalt: bár szinte mindenki megvolt róla győződve, hogy Spector tette, ám ő váltig állította, hogy a lány öngyilkos lett. Minden jel az utóbbi verziót támasztja alá, de alig van valaki, aki hinne a férfinek.

A film elsősorban a védőügyvéd Linda Kenney Baden (Helen Mirren) szemszögéből mutatja be a dolgokat, a végeredmény pedig egy maximum egyszer nézhető produkció lett, sajnos nincs benne elég feszültség, nem elég precíz, még szorult volna némi csiszolásra, esetleg egy jobb rendező kezében máshogy mutatna mindez. Még szerencse, hogy az öreg Pacino zseniális a különc producer megformálásában. De még így is csak 6/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet