2013. november 3.

Zanzásitva: Europa Report

| | Leave a Comment
Tetőtől talpig sci-fi, ami nem tér el a tárgytól, nem épít karaktereket, csak és kizárólag a lényegre fókuszál: a küldetésre. Egy hat főből álló legénység indul el a Jupiter egyik holdjára, az Európára, hiszen az előzetes vizsgálatok alapján nem kizárt, hogy életet találhatnak ott. De ennél többet nem mondok inkább.

Arra tessék felkészülni, hogy a film meglehetősen dokumentaristára sikeredett, és bár nehéz belerázódni, az igazat megvallva a másfél órás játékidő lehetett volna egy nyúlfarknyival rövidebb. Azonban érdemes végigülni, mert a vége nagyon jóra sikeredett. A kezdetleges vontatottság, a folyamatos, már-már szájbarágós filózgatás (miszerint mekkora áldozatot hozhat az ember egy ilyen kaliberű küldetésért) ellenére én azt mondom, aki vérig sci-fi rajongó, az nyugodtan nekiveselkedhet. 7/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet