2013. január 19.

Sok kicsi

| | Leave a Comment
Laeta Kalogridis (Viharsziget) és Patrick Lussier (Féktelen Harag) lett megbízva, hogy írják meg a Terminátor 5. forgatókönyvét.

Újra szóba került a Szörnyecskék remake. A WB megkezdte a tárgyalásokat Spielberg cégével. Még az sem kizárt, hogy Spielberg producerként veheti ki a részét a filmből.

Ryan Murphy, a Nip/Tuck és az American Horror Story kreátora bejelentette, készülőben van a The Town That Dreaded Sundown című horror remake változata. A rendezést Alfonso Gomez-Rejonra bízza.

J.J. Abrams lesz a producere Ron Howard filmjének, ez lesz az All I've Got. A sztori szerint a férj meghal, a nő pedig újraházasodik, 50 évvel később pedig a nő is elhalálozik. A túlvilágon két választási lehetőség elé állítják: visszatérhet fiatalkorába, első férjéhez, de úgy, hogy a baleset nem történik meg, vagy várhat a túlvilágon a második férjére.

A Freezer című filmben Dylan McDermott egy fagyasztóládában tér magához, ahova orosz maffiózók zárták be azzal a váddal, hogy tartozik nekik. Mikael Salomon rendezi a filmet.

Lesz Hot Tub Time Machine 2! Az első rész tetszett, jöhet a folytatás, azonban itt John Cusack nélkül történnek az események.

Dark Invasion című filmre Bradley Coopert próbálják megnyerni. Mindez Howard Blum igaz történetén alapuló regényéből készülne, amely az első világháború idején játszódik.

Eddig valamiért kimaradt: 2015. július 10-re tűzték ki a Karib Tenger Kalózai ötödik részének premierét.

Esett már szó a Killer Crow című Tarantino-filmről, amely a Brigantyk egyfajta spin-offját képezi majd. Az a hír járja, hogy Eli Roth karaktere, Donny Donowitz, alias Medve Zsidó visszatér.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet